Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO

Lastnik in skrbnik spletnega mesta plywood-dema.si je podjetje Dema d.o.o., Goričica 30c, 3230 Šentjur (v nadaljevanju Dema d.o.o.). Dema d.o.o. se po najboljših močeh trudi na svojem spletnem mestu zagotavljati točne in najnovejše podatke, zato si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino na tem spletnem mestu. Vse vsebine so informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki spletnega mesta vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Na spletnem mestu plywood-dema.si lahko obstajajo tudi povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi s plywood-dema.si. Dema d.o.o. ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

 

KAKO SE PODATKI UPORABLJAJO?


Dema d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Splošna struktura spletnega mesta je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Podatke, zbrane prek spletnega mesta, bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo dali uporabniki spletnega mesta, npr. za izvedbo naročila, izvajanje podpore uporabnikom, obveščanje o novostih in spremembah v naši ponudbi, analitičen vpogled v najbolj iskane vsebine, za komunikacijo z uporabniki itd. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Dema d.o.o. bo le na podlagi izrecne osebne privolitve uporabnika njegove osebne podatke uporabljal za statistične obdelave, trženjske raziskave ter za potrebe neposrednega trženja prek telefona, SMS, MMS, elektronske pošte ali po pošti. Kupec lahko to dovoljenje kadarkoli prekliče s pisno zahtevo po elektronski pošti na e-naslov info@plywood-dema.si, po pošti na naslov Dema d.o.o., Goričica 30, 3230 Šentjur.

 

KAKO RAVNAMO Z VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI, KI JIH VPIŠETE V OBRAZCE NA SPLETNEM MESTU?


Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletnem mestu, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja, rezervacije, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

 

AVTORSKE PRAVICE / COPYRIGHT


Dema d.o.o. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice nad intelektualno lastnino, ki jo najdete na spletnem mestu plywood-dema.si bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na spletnem mestu.

Dema d.o.o. vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov itd.) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

 

PRIDRŽKI


Dema d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na spletnem mestu plywood-dema.si. Dema d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi s škodo, nastalo z obiskom spletnega mesta, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s tega spletnega mesta. Dema d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletnega mesta, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi njihove uporabe.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Dema d.o.o., smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov, najdenih na spletnem mest plywood-dema.si.